Clubfitting inplannen?

Neem dan nu contact met ons op! Dit kan telefonisch (013- 536 92 73), maar ook via de e-mail (info@club-hockey-golf.nl).

 

CLUB. pros

Maak kennis met onze professionals

 

Alles voor de
golf- en hockeyliefhebber

Uitgebreide collectie van diverse toonaangevende merken

 

Een swingend magazine!

Club. De glossy voor de hockey- en golfliefhebber

1
1

Club is de specialist in golf en hockey

HOCKEYSTICKS

Groot assortiment topmerken in- en outdoor sticks in junior en senior lengten.

Golfclubs

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvende club- of putterfitting.

Kleding & Schoenen

Zowel de traditionele als de exclusieve merken zijn bij ons sterk vertegenwoordigd. Met elk jaar keuze uit meer dan honderd nieuwe modellen golfschoenen voor heren, dames en kinderen.

ACCESSOIRES

Tassen, trolleys, ballen, handschoentjes, scheenbeschermers, tapes, bitjes, cadeauartikelen en nog veel meer.

Club. golf pro’s

Leer de golfsport van onze professionals

Hockey

In onze winkel bieden wij een zeer uitgebreid assortiment hockeysticks, schoenen en accessoires. Om uiteindelijk te kunnen beslissen welke stick voor u de juiste is, is het mogelijk deze bij ons te testen in onze indoor hockeyruimte.

De hockeytenues van H.C. Tilburg, M.H.C. DES, Were Di, M.H.C. Hoco, M.H.C. Goirle, HC Baarle, M.H.C. Berkel-Enschot en M.H.C. Udenhout zijn exclusief bij ons te koop.

Golf

Zowel de startende als de gevorderde golfer zijn bij ons aan het juiste adres. We onderscheiden ons in de markt door service en advies.

Een uurtje clubfitting in één van onze golfsimulatoren is geheel zonder verplichtingen en bieden wij kosteloos aan. Er is een grote selectie clubs aanwezig van diverse topmerken als TaylorMade, Titleist, Callaway, Ping, Mizuno. Maak vrijblijvend een afspraak op 013-536 92 73.

Club Dé Hockey en Golfspecialist is dé locatie voor al uw golf- en hockeymaterialen. Een zeer uitgebreide collectie opgebouwd uit diverse toonaangevende merken, zorgt ervoor dat u een zeer ruime keuze heeft. Gastvrijheid en service hebben bij ons prioriteit nummer één!

Neem alvast een kijkje in onze winkel of kom langs aan de Ringbaan Zuid 301 in Tilburg

Neem contact op!